ABİSİNİN NETTİN 16.01.2023

ABİSİNİN NETTİN 16.01.2023
Yayınlama: 16.01.2023
0
A+
A-

Günaydın ülkemin güzel insanlarına, Montana çetesine, kentimin sokaklarına, Yenimahalle eşrafına da günaydın…

Hafta sonu Karabük’te faaliyet gösteren özel bir kolejin sahibi ile ilgili yazdığım yazı sonrası korkunç bir telefon trafiği yaşadım.Bir tek ben yeni öğrenmişim olayları bu arkadaşın ilk vukuatı falanda değilmiş memlekette en son Hakan duyar esprilerine maruz kaldım desem abartı olmaz sanırım.Kentimin güzel insanları arayarak bundan sonra ne olur diye soruyorlar bence isim hakkı alınmalı diye düşünüyorum.Bu arkadaş zaten giremiyormuş öğretmenlik yapamıyormuş kuruculuktan aczedilmiş.Bence bu kolejin genel merkezi isim hakkını alacak almalı çünkü orası bir eğitim yuvası ki benim öğrendiğim bu konuyu veliler zaten fazlası ile biliyorlarmış. Çocuklarımıza eğitim vermesi gereken yerlerde bu tür şaibeler olmamalı olamaz.

İyi parti il başkanlığına sayın Recep Yılmaz seçildi.Geçtiğimiz Cumartesi günü İyi parti merkez ilçe yönetimi tarafından basın toplantısı düzenlendi.İl başkanı sayın Recep Yılmaz da kahvaltıda merkez ilçe teşkilatlarına eşlik etti.İyi parti merkez ilçe başkanı sayın Ferhat Ateş ve ekibine bizlere gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ediyorum.Çok güzel bir sohbet havasında gerçekleşen toplantıda İyi parti yöneticileri milletvekilliği çıkarma noktasında oldukça kararlı ve kendilerinden eminler ve bunu bizlere gösterdiler. Sayın Recep Yılmaz ve Ferhat Ateş seçimler öncesi çok iyi bir uyum yakalamışlar seçimlerde İyi parti’nin ilk sırasında bulunan aday milletvekilliğinde çok güçlü bu günden bunu söyleyebilirim.Demedi demeyin…..

Ak parti Mhp ile ittifak yapar mı Mehmet Ali Şahin aday olarak gelir mi Rafet Vergili ittifak olursa Ak parti listesinden aday olur mu Ak parti il başkanı İsmail Altınöz istifa edecek mi listeye girecek mi? Bunlar şu aralar mecburiyet caddesinde ki en çok sorulan sorular. Bence Ak parti ve Mhp Karabük’te ittifak olarak seçime girerler,sayın Mehmet Ali Şahin aday olur sayın Rafet Vergili Mhp genel merkezin talimatları ne ise ona riayet eder ittifak listesinden aday olacaksın denirse listeye girer.Sayın İsmail Altınöz istifa eder parti kurulduğundan buyana yaptıkları hizmetler ve her kademesinde yaptığı görevler nedeniyle listeye alınır hakkı kendine teslim edilir. Bunlar teori yada sayın Şahin gelmez ittifak olarak seçime girilmez sayın Vergili Mhp’den aday olur Ak parti listesi il başkanının ve teşkilatların temayül yoklaması ile oluşur.Daha ne diyeyim….

Chp de önceki seçimde çıkartılan milletvekili gerçek Chp’lileri aday olmaya zorluyor.Dün kendimizden olmayanı aday yapıp partimizi bıraktı artık sadece Chp’li adaylar listeye girmeli diyen partililer hiçte azımsanmayacak kadar fazla hatta hafta sonu yolda karşılaştığım bir ilçe başkanının Chp de bu gün 4 isim seç deseler Bayram Karadağ,Erdoğan Dinçel,İsmail Yılmaz ve Abdullah Çakır’dan başkasını aday listesine almam.En azından bizim olduklarını biliyoruz.Yarın bizden kopmayacaklarını biliyoruz dedi.Chp gönül verenler partiye gönül verenler ile yol yürümek istiyorlar bu açık ve net H.Avni Aksoy hala Chp’lilerin en büyük hatamız dediği konu önce can diyor partililer….

Kalın Sağlıcakla…

Günaydın MİLLETTTT…
Günaydın Tom ve Jerry’e,
Günaydın Atos’a,Portos’a,Aramis’e,
Günaydın sana da Dartanyan,
Günayın Edi’ye Büdü’ye,
Günaydın Kral Şakir’e
Günaydın Koca Fil Necati’ye
Günaydın Heidi’ye,
Günaydın Saatçi Sami’ye,
Günaydın Erkan Andaç Doğum Günün Kutlu Olsun….
Günaydın Abdullah Kobalas Doğum Günün Kutlu Olsun….
Günaydın Alperen Diktepe Doğum Günün Kutlu Olsun….
Günaydın Serdar Kırmızı Doğum Günün Kutlu Olsun….
Günaydın Erkan Ünver Doğum Günün Kutlu Olsun….

Günün Sözü….
Günün Sözü….
Katranı Ne Kadar Kaynatsan da Olur mu Şeker,
Cinsini Sevdiğim Cinsine Çeker….
Abisinin Netttttiiiiiiinnnn…..

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.