Birlik Başkanı Hüseyin Kılıç’tan Oda Seçimleri İle İlgili Beklenen Açıklama Geldi.

Birlik Başkanı Hüseyin Kılıç’tan Oda Seçimleri İle İlgili Beklenen Açıklama Geldi.
Yayınlama: 10.12.2025
0
A+
A-

KILIÇ”ALAKASIZ BİR ÇOK KİŞİ MÜDAHİL OLUYOR”

Değerli esnaf kardeşlerimiz ve kıymetli Karabük kamuoyu.

Bu günlerde gündemi ziyadesi ile meşgul eden oda seçimleri 2026 ocak ayı itibarı ile başlayacak. Öncelik ile odalarımıza aday olan mevcut oda başkanlarımız ve aday arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz.

Esnaf odaları seçimlerine, alakasız birçok kişinin müdahil olduğuna bu günlerde şahit oluyor ve bu konudan ciddi rahatsızlık duyduğumuzu belirtmek istiyoruz. Konunun hassasiyetini belirtmek amaçlı, herhangi olumsuz bir tabloya, yanlış anlaşılmaya yol açmamak için esnaf odaları birliği olarak yaptığımız esnaf ziyaretlerine seçim sonuna kadar ara vermiş bulunuyoruz. Yapılacak seçimlerde en doğru kararı yine odalarımıza kayıtlı esnaflarımızın vereceğini düşünüyoruz.

Seçimlere esnaf dışında siyasi partilerin, derneklerin, sivil toplum kuruluşları vb. müdahil olmalarını doğru bulmuyoruz. Unutmayalım ki, ekonominin bel kemiği esnaflarımızdır, iyi bir ekonomi iyi bir esnaf ile iyi bir esnaf, iyi bir yönetici ile olacaktır. Kendi için en iyi yöneticiyi yine esnaf bilecek, yine esnaf seçecektir. Aksi halde esnaf için yaşanabilecek olumsuzluk ve eksilerin tüm vebali yine müdahil olmaması gerektiği halde bu seçimlere müdahil olanların üzerine olacaktır. Bu nedenle, en doğru seçimi yine çok kıymetli Karabük esnafının yapacağına inancımız tamdır.

Tüm esnaf ve sanatkâr kardeşlerimize hayırlı işler, bereketli bol kazançlar diliyoruz.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.