Aziz Gündoğdu ; “EMEKLİYİ TORUNUNA HARÇLIK VEREMEZ HALE GETİRDİNİZ”

Aziz Gündoğdu ; “EMEKLİYİ TORUNUNA HARÇLIK VEREMEZ HALE GETİRDİNİZ”
Yayınlama: 19.03.2026
3
A+
A-

Saadet Partisi Karabük İl Başkanı Aziz Gündoğdu, yaptığı basın açıklaması ile emeklilerin yaşadığı geçim sıkıntısını dile getirdi.

Son yıllarda uygulanan yanlış ekonomi politikaları nedeniyle emeklilerin her geçen gün daha da zor bir hayatın içine sürüklendiğini belirten Gündoğdu, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Bir ömür çalışarak ülkesine hizmet eden milyonlarca emeklimiz, bugün bırakın rahat bir yaşam sürmeyi, temel ihtiyaçlarını dahi karşılamakta zorlanır hale gelmiştir.

Bayramlar; paylaşmanın, dayanışmanın ve büyüklerin hatırlandığı müstesna günlerdir. Ancak ne yazık ki, bugün geldiğimiz noktada emeklilerimize verilen bayram ikramiyesi, bayram sevincini yaşatacak bir rakam olmaktan çok uzaktır.

Emeklilerimiz, torunlarına harçlık veremeyecek duruma düşürülmüştür.

Bir dedenin, bir ninenin bayram günü torununa harçlık verememesi sadece ekonomik bir mesele değil, aynı zamanda toplumsal bir ayıptır.

Bugün emeklilerimiz kira, fatura, gıda ve sağlık giderleri arasında adeta sıkışmış durumdadır.

Yıllarca alın teri döken insanlarımızın böylesine zor şartlarda yaşamaya mahkûm edilmesi kabul edilemez.

Saadet Partisi olarak açıkça ifade ediyoruz ki; emeklimizi yok sayan, bayram sevincini gölgeleyen bu anlayış sürdürülebilir değildir.

Emeklilerimizin insanca yaşayabileceği, bayramı gerçekten bayram gibi yaşayabileceği bir ekonomik düzen kurulmalıdır.

Unutulmamalıdır ki bir toplum, yaşlılarına ve emeklilerine gösterdiği değer kadar güçlüdür.” Dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.