2020 Yılı’nın Son İl Genel Meclis Toplantısı Yapıldı

2020 Yılı’nın Son İl Genel Meclis Toplantısı Yapıldı
Yayınlama: 01.12.2020
0
A+
A-

İl Genel Meclisi 2020 Yılı’nın son toplantısını Hasan Yıldırım Başkanlığı’nda gerçekleştirdi.

Aralık ayı İl Genel Meclisi açılış konuşmasına son günlerde artış gösteren korona virüs salgınına vurgu yaparak başlayan Başkan Yıldırım; “Son günlerde bir hayli artış gösteren korona virüs salgınına karşı tüm halkımızı daha dikkatli olmaya, maske-sosyal mesafe, temizlik kuralları ile alınan tedbirlere uymada daha özverili ve dikkatli olmaya çağırıyoruz. Virüs tehlikesinin bir an önce ülkemiz ve tüm dünyadan kalkmasını, birlik ve beraberlik içerisinde güzel günlerde bir arada bulunmayı cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

2020 yılının Karabük İl Özel İdaresi açısında hedeflerin aşıldığı bir yıl olduğunu belirten Başkan Yıldırım; konuşmasına şöyle devam etti; “Bu yıl sıcak asfaltta yine hedeflerimizi aştık. İl genelinde 140 bin 570 ton asfalt üretimi ile 110 km sıcak asfaltı köy yollarımıza serdik. Konkasörlerimiz ile 1 yılda 212 bin 650 ton sarı malzeme üretimi gerçekleştirdik. Köy yollarımızı, trafik işaretleri ve yol çizgileri ile modern bir görünüme kavuşturduk. Önümüzdeki yılda aynı kalite ve modern yapıda çalışmalarımız devam edecek. Su ve kanal hizmetleri müdürlüğü olarak toplam maliyeti 4 milyon 148 bin lira olan 35 projeyi ilçelerimizde gerçekleştirdik. Yatırım ve inşaat müdürlüğü olarak da ilimiz genelinde güzel işler gerçekleştirildi. Eğitim, sağlık, emniyet, kültür gibi birçok alanda hizmet binaları Karabük’e kazandırıldı. Şuanda da yatırım ve inşaat müdürlüğü olarak devam eden işlerimizin sayısı 38 olup hali hazırda işlerimiz devam etmektedir.”

Karabük’ün ve bölgenin yeni turizm merkezi olan Keltepe Kayak Merkezi’nde Karabük İl Özel İdaresi olarak gerçekleştirilen çalışmalara da değinen Başkan Yıldırım; “Keltepe kayak merkezimizin yolunun hem geçen seneden eksik kalan istinat duvarlarının yeni yapılmış olduğu 2 km’lik bölümünün asfaltı ile Karaağaç köyümüzden Keltepe kayak merkezine kadar olan bölümün asfaltı ve ayrıca kayak merkezinin olduğu bölümde otopark alanlarının asfaltı tamamlanmıştır. Pistlerin yapım ve düzenlenmesi ile otobüs park alanı düzenlenmesi iş makinelerimiz ile yapılmıştır. Keltepe kayak merkezimizin inşallah bu sene yolu ile otoparkı ile pistleri ile epey yoluna girmiş olup ilimize, ilçelerimize, halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan Karabük Özel İdare’ye hibe edilen araçlardan bahseden Başkan Yıldırım; “ Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızdan hibe edilen bir adet arazöz, 13.000 LT kapasiteli temiz su tankerimizin Devlet Malzeme Ofisi’ndeki (DMO) işlemleri bitmek üzere olup, yılsonuna kadar idaremize teslim edilecektir. Kombine araç-vidanjör aracı için DMO ile yüklenici firma arasında işlemler devam etmekte olup bu aracımızın da yılbaşından sonra idaremize teslim edileceği öngörülmektedir. İlimize, ilçelerimize, idaremize ve köylerimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Başkan Yıldırım konuşmasının sonunda: “Bu vesile ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışan, meclisimize gelen konularda olsun, İl Özel İdaremizin daha ucuza daha çok hizmet yapabilmesi konularında olsun özverili bir şekilde çalışan, her konuyu titizlikle araştırarak katkı sunmuş olan tüm il genel meclisi üyelerimize teşekkür ediyorum. Yine idaremizin hizmetlerinin yapılması ve geliştirilmesi konularında bizlere her zaman destek olan geçmişten günümüze tüm Milletvekillerimize, tüm Valilerimize, Siyasi Partilerimizin İl Başkanlarına ve yönetimlerine, İl Özel İdaremiz Genel Sekreterine, Daire Müdürlerimize ve çalışan tüm Personellerimize Meclisimiz ve Milletimiz adına teşekkür ediyorum. Devlet güçlü oldukça bu hizmetler de daha güçlü bir şekilde yapılacaktır. Devlet başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında tüm Bakanlarımıza ve Hükümetlerimize de İl Genel Meclisimiz ve Milletimiz adına teşekkür ediyor, önümüzdeki yıllarda da daha güzel imkânlarla Karabüklü hemşerilerimize hizmet edebilmeyi Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor, hepinizi hürmetle, saygıyla ve muhabbetle selamlıyorum ”dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.