1461 TRABZONSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI

PTT 1. Lig’de zirve mücadelesi veren Kardemir Karabükspor ligin 28. haftasının açılış maçında cuma günü sahasında konuk edeceği 1461 Trabzonspor maçının hazırlıklarına kendi tesislerinde başladı.

1461 TRABZONSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI
Yayınlama: 05.04.2016
Düzenleme: 15.06.2020
0
A+
A-

Haftayı deplasmanda Boluspor galibiyeti ile kapatan kırmızı-mavili ekipte gözler 1461 Trabzonspor maçına çevrildi. Çamlık tesislerinde Teknik Direktör Yücel İldiz yönetiminde çalışmalara başlayan kırmızı-mavili ekip düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından pas ve taktik ağırlıklı çalışma gerçekleştirdi.

Teknik Direktör Yücel İldiz, cuma gününden itibaren önlerinde 3 gün arayla 3 maç olduğunu ve ilk hedeflerinin 1461 Trabzonspor maçını kayıpsız atlatmak olduğunu söyledi.



“ÇOK TERS BİR TAKIM”

25 puanla ligin 17. sırasında yer alan 1461 Trabzonspor’un çok ters bir takım ve zorlu bir ekip olduğunu kaydeden İldiz, “Bulunduğu konum gereği puan almak için buraya gelecekler. Her maçı o şekilde oynuyorlar. Biraz da üstlerinde bizim kadar baskı yok. Bizim bütün maçların zorluk derecesi belli. Bulunduğumuz konumun gereğini biliyoruz. Bakıldığında hep kazanmak zorundayız. Cuma akşamı da kesinlikle kazanmak zorunda olacağımız bir maça çıkacağız. Artık final haftalarına geliyoruz ve taraftarımızın tribünleri doldurması lazım. Hedefimiz belli. Çok net bir şekilde hedefimizi yakalama adına bütün maçlarımız final havasında oynayacağız” dedi.

Bu hafta zorlu bir periyodun kendilerini beklediğini de kaydeden Yücel İldiz, “Bunun bilinci içinde oyuncularım çalışıyor. Sakat oyuncumuz yok ama İzzet kart cezalısı. Üst üste oynayacağımız 3 maçında üstesinden gelecek güçteyiz. Şu an bütün hedefimiz cuma günü oynayacağımız 1461 Trabzonspor maçı. Bu maçı kayıpsız geçme adına futbol adına ne varsa sahaya koymak zorundayız. Kayba tahammülümüz yok ve her maç zorlu. Bu bilinçle yolumuza devam ediyoruz” ifadesinde bulundu.

Kırmızı-mavili 1461 Trabzonspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı idman ile sürdürecek.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.